Ποιοι Είμαστε

Η ΕΠΙΠΛΟSTAR είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, με δικές της κατασκευαστικές δομές αλλά και με σύγχρονες και αξιόπιστες συνεργαζόμενες  Ελληνικές επιχειρήσεις.

Οι πρώτες ύλες από τις οποίες κατασκευάζονται τα εμπορεύματα μας, παράγονται σε Ελληνικά εργοστάσια, τηρώντας  όλους τους διεθνείς κανόνες, καθώς και τις διεθνείς ανάλογες πιστοποιήσεις.

Κινούμαστε αρκετά στον χώρο της ειδικής παραγγελίας, ώστε να κατασκευάζουμε για τον πελάτη μας το προϊόν που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του  σε Σαλόνια, Γωνιακούς Καναπέδες,  Συνθέσεις,  Τραπεζαρίες,  Μπουφέδες  κ.λ.π.

 

EPIPLOSTART | ΕΠΙΠΛΑ ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Τρόποι Διακίνησης

Η διάθεση των προϊόντων  διεκπεραιώνεται   με αυτοκινητάμαξες της εταιρίας  και ειδικευμένο προσωπικό, ενώ αποστέλλονται τα προϊόντα μας κατόπιν ειδικής συσκευασίας, σε όλη την Ελλάδα μέσω πρακτορείων. Δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με τα οχήματα της εταιρείας στην επαρχία, πραγματοποιούνται στην περίπτωση ολόκληρων επιπλώσεων, ή κατόπιν συνεννόησης, με το αρμόδιο τμήμα.

Έχουμε τις γνώσεις & τον τρόπο να σας βοηθήσουμε σε ότι αφορά ιδέες, λύσεις & προτάσεις για το σπίτι. Επιλέξτε να ανανεωθείτε και θα είμαστε κοντά σας από σήμερα και για πάντα…